Jeg har hatt krimpause i 5 år, men kanskje jeg skal gi det en sjanse nå i påsken. Jeg har en hel Billy-hylle med krim, så det er nok å velge i :D Ofte blir jeg inspirerert av hva andre leser, også når det kommer til sjanger, så nå når det går mot påske, henger jeg meg nok på!
Ellers har jeg Kyrre Andreassens Forøvrig mener jeg at Karthago bør ødelegges på øret. Det er forfatteren selv som leser, og det går unna! En monolog med utallige digresjoner, så det gjelder å henge med! Jeg liker den veldig godt. Den er også på lista over tiårets beste romaner her på Bokelskere.
Vurderer å begynne på Kirurgen av Ida Hegazi Høyer nå til morgenkaffen :)
Så da blir nok neste bok en krimfortelling :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Greit med krimpause, kjekt med lydbok som forfatteren selv har lest. Kjekt med bøker en vurdere å lese også, håper du hadde en fin helg og får en fin uke :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

somniferumTherese HolmEgil StangelandLars MæhlumHeidi HoltanKirsten LundLailaBerit B LieIngunn SReadninggirl30LilleviAnne LiseAndreas BokleserNorahStig TPrunellaMarkus IngebretsenRufsetufsaPiippokattaKarina HillestadSynnøve H HoelRoger MartinsenIrene KnudsenPer LundHarald AndersenAnne Helene MoeToveAnneWangCathrine PedersenMarenKikkan HaugenAnneIrenelesergretemorCarine OlsrødHarald KAnne Berit GrønbechBård StøreStian AxdalGunn Duaas