Denne helgen er i stemmingen for krim, siden det nærmer seg påske. Jeg har begynt å lese moderne på Fleat House av Lucianda Riley. Har lest to kapitler i går, så ikke kommet altfor langt. Virker spennende så langt da.

Hva leser du denne helgen? Leser du også krim i nærmere påsketider?

Ønsker alle en god helg :)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Jeg har hatt krimpause i 5 år, men kanskje jeg skal gi det en sjanse nå i påsken. Jeg har en hel Billy-hylle med krim, så det er nok å velge i :D Ofte blir jeg inspirerert av hva andre leser, også når det kommer til sjanger, så nå når det går mot påske, henger jeg meg nok på!
Ellers har jeg Kyrre Andreassens Forøvrig mener jeg at Karthago bør ødelegges på øret. Det er forfatteren selv som leser, og det går unna! En monolog med utallige digresjoner, så det gjelder å henge med! Jeg liker den veldig godt. Den er også på lista over tiårets beste romaner her på Bokelskere.
Vurderer å begynne på Kirurgen av Ida Hegazi Høyer nå til morgenkaffen :)
Så da blir nok neste bok en krimfortelling :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Greit med krimpause, kjekt med lydbok som forfatteren selv har lest. Kjekt med bøker en vurdere å lese også, håper du hadde en fin helg og får en fin uke :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke så mye tid denne helga, men skal lese "Det tomme toget" av Øivind Hånes. Begynte såvidt på den, og kjente med én gang at det er noe for meg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Spennende, håper boken fortsette å være like bra, håper du får en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg måtte sjekke, men "Karolines kjærlighet" av Kim Leine er "en intens og spennende roman om maktspill og begjær". Ikke veldig langt fra en krimhistorie. Jeg måtte levere "Fyrstene av Finntjern" tilbake til biblioteket, men skal kjøpe den selv i stedet. Det er sjelden jeg kjøper bøker, men jeg tok med en fra gratishylla på biblioteket sist, og jeg er på jakt etter enkelte bøker konstant. Kim Leine er blant de forfatterne jeg ikke har sluttet å lese ennå, men denne boka virker litt slappere, som den er konstruert og ikke opplevd. Tror den fikk gode anmeldelser, så jeg fortsetter å lese helt til jeg må til pers med all slags hus og hagearbeid. Håper alle får en fin helg i godt selskap med mennesker, dyr og bøker.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg har selv lest Karolines kjærlighet det er første boken jeg har lest av Leine, og jeg likte den svært godt. Den hadde en rå nerve og var virkelig spennende veldig fort og noen vil si at det minner om krim ja. Ønsker deg en god helg og håper lesning tar seg opp :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

«Sonetsjka, fortelling» av Ljudmila Ulitskaja er den boken jeg leser for tiden, det er ingen tykk bok, bare 158 sider hvorav de siste 30 sidene er ordforklaringer, forfatterpresentasjon og intervju av forfatteren men det må leses sakte for her er mange små detaljer, skulle tro det da er et tungt språk men neida, vidunderlig er den!
Påskelitteratur blir Louise Penny «Skjulte liv» en krim fra Canada, denne damen skriver visst i Agatha Christie tradisjon så det kan bli artig for meg som sjeldent leser krim. Låner den på Malmös biblioteks e-bok app.
God helg og husk å stille klokken da dere! :)))

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Spennende med ikke for tykk bok og veldig kjekt med tradisjon, håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Definitivt krim nå som påsken rykker nærmere. Var innom biblioteket for å levere et par bøker i går og nappet med meg «Ta meg tilbake» av B.A. Paris fordi den sto i bibliotekets hylle med anbefalt påskelektyre. Kjenner ikke til B.A. Paris fra før, så dette blir jo spennende i dobbelt forstand😊 Ønsker deg en riktig god helg!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Spennende med påskelitteratur :) Håper boken faller smak, håper du får en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliHilde H HelsethEivind  VaksvikMonica CarlsenJulie Stensethingar hLailaTor Arne DahlElinBeChristoffer SmedaasPiippokattaTurid KjendlieEvaAnn ChristinTine SundalPia Lise SelnesSynnøve H HoelVidar RingstrømGeir SundetTone Maria JonassenRufsetufsaReadninggirl30edgeofawordNtotheaGrete AmundsenArveJoakimKjersti SErlend Risvik PaulsenHanne Kvernmo RyeTove Obrestad WøienAvaLesevimsaBenedikteBjørg L.VibekeCathrine PedersenRobinKristofferBookiac