Jeg har hatt litt lesepause etter mye jobb og skole de siste to ukene. Jeg fullførte nettopp Forestillingen om et ukomplisert liv med en mann av Helle Helle. Leser jeg denne enda?! Ja, den var i grunn ganske kjedelig synes jeg, så det gikk en måned på å få bukt med den.
Ellers har jeg Helene Flood sin Elskeren på øret. Psykologisk thriller i følge forlaget. Heller ikke denne treffer meg særlig. Litt mye skildringer om tenåringsliv og mammarollen. Har halvannen time igjen så det får gå :)
Lengter egentlig etter å begynne på noe nytt og engasjerende :)
God lesehelg!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Greit med å ta pauser i blant fra lesning også. Dessverre treffer man varierende kvalitets i bøkens verden og da kjeder man seg i de kjedelige bøkene. Men så tror jeg også en setter pris på de bedre opplevelse av å lese ferdig en kjedelig bok.Håper du finner noe nytt som faller bedre i smak, håper du har en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimBeathe SolbergGro