Jeg foreslår her for å få det i samme tråd:
- Veien av Cormac McCarthy
- Fluenes herre av William Golding
- Dødslekene av Collins

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 14 svar.

[ Slettet av bruker ]

11% av Maren Uthaug er også ei dystopisk bok jeg har lyst å lese.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Me kan godt velgja ei anna bok som neste. Sand var umogleg å få tak som kjøpebok, måtte då evt lånt ho på biblioteket. Men som sagt er open for å ta ei ny/anna bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg så ikke dette før nå, men kan det hende det er fordi den har byttet norsk tittel til Dune? Det var sånn jeg fant den på bibliotekets ebokapp.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

No har eg fått bestilt boka (Dune på norsk) så kanskje me kan drøya det til april å lesa den?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Supert! Da tar vi april som leseperiode

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dette kan ikke stemme? Den ble gitt ut på nytt i 2022 av CappellenDamm.

edit: fant den hos både adlibris og haugenbok. Ville være rart hvis ikke ark og norli også hadde den tilgjengelig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er opp til dere andre!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nydelige forslag, takk begge to! Er dere åpen for at vi leser oss gjennom disse fire istedenfor avstemming? Vi kunne startet med Dune f.eks?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sand/Dune av Frank Herbert er vel også science fiction? Har en del andre bøker jeg skal lese framover, så jeg står av denne måneden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt greit! Og så kan man jo hoppe inn med forslag om det plutselig dukker opp noe spennende. Jeg leste Dune i sommer, så jeg leser den ikke på nytt men blir med på diskusjon!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

For meg høyrest det heilt greit ut.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har lyst å foreslå klassikeren Pesten av Albert Camus inn i denne rekken også. Det er en fransk roman fra 1947 som visstnok fikk et veldig oppsving da covid kom. Det fikk jeg ikke med meg, men jeg kan tenke å lese den nå :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Den leste jeg i 2021, og uten å røpe noe så må jeg si det var en følelse av gjenkjennelse med den situasjonen vi var i da. Det er god litteratur som jeg evnt kan lese på nytt.
Ang Sand/Dune: Jeg har den på engelsk i pcketverdjon og selger den for 40 kr +porto om det er slik at noen ikke får tak i den? Dere får som sagt bestemme om dere vil lese den eller hoppe over.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Bjørn SturødCathrine PedersenLogikaPiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell P