Leste boka ut i går. Meir spennande enn Fahrenheit 541. Men ikkje den beste dystopien eg har lest.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg ble ferdig i går.

Månedens bok i den dystoptiske lesesirkelen må vel strengt tatt kategoriseres som science fiction, men de dystoptiske innslagene er jo helt klart til stede. Menneskene har måttet flykte to ganger, først fra Jorden, så fra Europa, en av Jupiters mange måner.

Handlingen er på ingen måte revolusjonerende , men jeg synes Grøndahl skriver godt og lot meg rive med. En etter min mening en absolutt leseverdig bok.

Har du forresten forslag til andre, interessante dystopier vi kan lese sammen? I så fall kan du tipse Ajiniakra her.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Kanskje det er fordi jeg leste litt fort, men jeg klarte ikke helt å lande i boken. Hver gang jeg kom inn i stemningen og miljøet så forandret alt seg. Klarte heller ikke å se for meg skipet. Skulle gjerne hatt bedre tid i hver fase, det ble nesten litt oppramsende for meg. Ikke fulltreffer her, selv om jeg er glad vi leste den.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg leste sakte og reagerte ikke negativt på disse skiftningene. Syntes tvert imot det falt seg naturlig at stemningen endret seg fra de bodde på Europa til den første tiden i skipet og igjen da ting begynte å skjære seg. Jeg likte boka, og er også glad vi leste den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

LogikaPiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusen