Denne helgen leser jeg Historien om øde av Ida Hegazi Høyer. Fullførte lydboka i går kveld. Jeg vet ikke egentlig hva jeg synes om den. Den er veldig annerledes fra annen litteratur jeg leser, så denne må nok bare synke inn litt.
Ellers leser jeg Min Kamp 1 av Karl Ove Knausgård, og jeg er frelst! Boka gnager seg inn i meg mer og mer, side for side. Det er så sårt og så til dels overdrevent reflektert. Det betyr ikke at Knausgård skriver "for mye", men det er så fasinerende hvor mye man kan si om en hendelse, en følelser, et fenomen eller en handling, og likevel fenge leseren i denne stadige utforskende refleksjonen. La den aldri ta slutt! Heldigvis har jeg 5 bind til i vente.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hm noe ganger er usikkert å si hva man virkelig synes om en bok og en må dralle litt på det. Så bra at Knausgård sin bok faller. 5 bind i vente er ikke verst. Håper du får en fin søndag :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KDemeterEmil ChristiansenReadninggirl30KristofferIngeborgSigrid NygaardKirsten LundNils PharosomniferumAnette SBerit RAnniken LritaolineAud- HelenVigdisHanne Kvernmo RyeKjell F TislevollHilde Merete GjessingGodemineEvaBjørn SturødHilde H HelsethPirelliLars Johann MiljeelmeRaymonLars MæhlumBeathe SolbergEivind  VaksvikKarin BergStig TIvar SandMettekntschjrldLinda NyrudTonje SivertsenBenedicteJan Arne NygaardGrete Aastorp