Etter en gjennomgang av husstandens økonomi, endte vi opp med å kjøpe et abonnement på Fabel siden vi kuttet på mobilabonnement og overflødige tilganger på nettaviser :D Så, i går fullførte jeg Dei sju dørene av Agnes Ravatn på lydbok. Jeg hadde ALDRI trodd at lydbok skulle være noe for meg! Så trykte jeg play da, mens jeg gikk tur med hunden og mens jeg har laget middag, og jammen gikk det unna! Boka ga jeg terningkast 3. Litt for mye hverdagsdetaljer, og det tok lang tid før boka kom i gang. Siste tredjedel fikk medfart, og takk og pris for en uventet slutt :) Hadde det vært i papirformat, tror jeg kanskje at jeg hadde lagt den fra meg.

Ellers holder jeg på med Unge Mungo av Douglas Stuart. Jeg begynte for en uke siden, og har bare kommet til side 72. Den dras i gang igjen nå over morgenkaffen, og får igjen oppmerksomhet etter noen timer med skolearbeid i ettermiddag. Jeg har store forventninger til boka med bakgrunn av andre bokelskere sine anmelderser, så jeg håper de innfris :)

God lesehelg til deg.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Så gøy å oppdage lydbok. Jeg har også lestde sju dørene, jeg likte den egentlig ganske godt. Men ja smak og behag er vel forskjell, det variere fra person til person. Unge Mungo har jeg lest, likte nok en del bedre Shuggie Bain må jeg si. Den var ikke dårlig nødvendigvis, men Shuggie Bain etterlot et større inntrykk hos meg. Håper du får en god søndag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill Revheim