Denne helgen skal jeg lese tidløs kjærlighet av Santa Montefiore som jeg har fått en venn i gave til jul i fjor og dermed holder egen samling på å krype i lesestabelen har litt mer enn 100 sider igjen. Liker den nokså greit.

Hva leser du denne helgen?

Ønsker alle en god helg :)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 13 svar.

Etter en gjennomgang av husstandens økonomi, endte vi opp med å kjøpe et abonnement på Fabel siden vi kuttet på mobilabonnement og overflødige tilganger på nettaviser :D Så, i går fullførte jeg Dei sju dørene av Agnes Ravatn på lydbok. Jeg hadde ALDRI trodd at lydbok skulle være noe for meg! Så trykte jeg play da, mens jeg gikk tur med hunden og mens jeg har laget middag, og jammen gikk det unna! Boka ga jeg terningkast 3. Litt for mye hverdagsdetaljer, og det tok lang tid før boka kom i gang. Siste tredjedel fikk medfart, og takk og pris for en uventet slutt :) Hadde det vært i papirformat, tror jeg kanskje at jeg hadde lagt den fra meg.

Ellers holder jeg på med Unge Mungo av Douglas Stuart. Jeg begynte for en uke siden, og har bare kommet til side 72. Den dras i gang igjen nå over morgenkaffen, og får igjen oppmerksomhet etter noen timer med skolearbeid i ettermiddag. Jeg har store forventninger til boka med bakgrunn av andre bokelskere sine anmelderser, så jeg håper de innfris :)

God lesehelg til deg.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Så gøy å oppdage lydbok. Jeg har også lestde sju dørene, jeg likte den egentlig ganske godt. Men ja smak og behag er vel forskjell, det variere fra person til person. Unge Mungo har jeg lest, likte nok en del bedre Shuggie Bain må jeg si. Den var ikke dårlig nødvendigvis, men Shuggie Bain etterlot et større inntrykk hos meg. Håper du får en god søndag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg får ikke lest veldig mye denne hælja, men det lille jeg får lest er i såfall i boka Ditt fravær er mørke av Jon Kalman Stefansson. Mitt første møte med denne islandske forfatteren, og det blir helt klart ikke siste. Litt forvirrende med mange navn og hopping i tid til å begynne med, men nå halvveis går det veldig bra. Har vent meg til det! Og det er virkelig verdt å krongle seg litt gjennom starten. Han skriver utrolig bra. Nydelige betraktninger og filosofiske setninger!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Har lest flere bøker av Steffanson. Enig i at hans skrivestil er uvant og kronglete i begynnelsen. Men når jeg kom inn i det, en helt fantastisk formidling. En av mine favoritter.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det kan jeg veldig godt forstå!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja noen forfattere har en skrivestill som en første må venne seg til, jeg har lest noe av Stefansson og jeg likte det jeg leste veldig godt, det minnet meg ikke om noe jeg hadde direkte lest før, så det synes jeg er spennende. Håper du har en god lesning og god søndag :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Først koselig tur i sol i Gamlebyen med kafébesøk og så innom bibben for å levere og hente. Den sistnevnte er av den italienske forfatteren Cesare Pavese: «Månen og bålene» fra 1950, har hatt den på ønskelista lenge.
Den jeg holder på med og som snart er lest ferdig er: «Gjenferdet av Alexander
Wolf» av Gajto Gazdanov, også en ønskelistebok som har gjemt seg nedi der…nå var det på tide for den har blitt sterkt anbefalt av bokelskere den siste tiden, i tråden feriehjelp som Lillevi startet. «Et fortryllende litterært verk.» står det på forsiden av boka.
Ha en fin helg, alle!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Så kjekt med italienske forfatter og noe har lenge hatt lyst til å lese. Håper du får en god helg og god lesning :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er nok Monica Carlsen som har vekket min nysgjerrighet for italienske forfattere! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne helgen leser jeg Fagre nye verden, av Alodous Huxley. Utrolig interessant - og skremmende - lesning.

Ønsker alle bokelskere en fin helg!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Kjekt med interresant lesning, håper du får en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leser stort sett det samme som forrige helg, men regner med å bli ferdig med Un amore / En kjærlighet av Dino Buzzati. I så fall begynner jeg på en annen bok av samme forfatter, nemlig Il deserto dei Tartari / Tatarenes ørken. Leste den norske utgaven da den kom i 2001, ga den en sterk femmer og satte den i favoritt-hylla :-)

På øret har jeg i dag begynt på den danske utgaven av Til paradis av Hanya Yanagihara. Oppleser er Jens Albinus, som i sin tid spilte hovedrollen i den danske tv-serien Ørnen.

God helg, alle sammen!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Gøy med italiaensk litteratur, virker fint å kunne lese originalt. Det er svært vakkert språk. Kjekt med lydbok også, god lesning og ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R