Jeg får ikke lest veldig mye denne hælja, men det lille jeg får lest er i såfall i boka Ditt fravær er mørke av Jon Kalman Stefansson. Mitt første møte med denne islandske forfatteren, og det blir helt klart ikke siste. Litt forvirrende med mange navn og hopping i tid til å begynne med, men nå halvveis går det veldig bra. Har vent meg til det! Og det er virkelig verdt å krongle seg litt gjennom starten. Han skriver utrolig bra. Nydelige betraktninger og filosofiske setninger!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Har lest flere bøker av Steffanson. Enig i at hans skrivestil er uvant og kronglete i begynnelsen. Men når jeg kom inn i det, en helt fantastisk formidling. En av mine favoritter.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det kan jeg veldig godt forstå!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja noen forfattere har en skrivestill som en første må venne seg til, jeg har lest noe av Stefansson og jeg likte det jeg leste veldig godt, det minnet meg ikke om noe jeg hadde direkte lest før, så det synes jeg er spennende. Håper du har en god lesning og god søndag :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Harald KEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempett