Jeg fullførte nettopp Det ender med oss av Colleen Hoover. Jeg fant den på billigsalg hos Norli i forbindelse med julehandelen. Da jeg kom hjem fant jeg ut at det er en hype fra Tiktok, og jeg ble umiddelbart skeptisk. Jeg tok fatt i den på torsdag, vurderte å legge den fra meg i går, men så plutselig tok den fart og ble til en plage-turner. Språkmessig og ellers synes jeg den faller litt mot ungdomslitteratur, og jeg følte at jeg leste en film hvor Ellie Goulding har soundtracket. Jeg blir ikke overrasket om jeg snart ser filmatiseringen på kino.
Alt i alt en god historie.

Resten av helgen skal jeg ikke lese skjønnlitteratur. Det blir forberedelser i morgen til neste ukes samling på høyskolen. Noe fagstoff må man også lese.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Greit med litt billig salg og få kjøpe en bok, jeg har også lest den. Jeg synes den var veldig lettlest og man kom fort gjennom den. Ja du har nok rett i det du skriver angående musikk og film til denne boken. Lykke til med lesing av fagstoff og håper du har fin søndag :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundCarine OlsrødEli HagelundTor-Arne JensenBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldPiippokattaRufsetufsaSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineHarald KInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieTonjeNorahTheacathyHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBEivind  VaksvikAndreas HesselbergStig TSissel ElisabethBeathe SolbergNtotheaSynnøve H Hoel