Da er enda en ny lesehelg i det nye året. Har du fått tak i bøkene du har tenkt å lese i år lånt de kanskje, kjøpt på kindle, lydbok app eller kjøpt de fysiske? Jeg har lånt ganske mange av bøkene jeg skal lese, så har en del på lydbok app også og en del har allerede fysiske hjemme som også skal lese. Jeg leser fortsatt Salman Rushdie Maurens siste sukk har litt igjen. Ellers fikk låne meg to nye bøker på skal leselisten i dag og har i år klart å lese tre bøker på skal lese.

Hva leser du denne helgen og har du lest en av bøkene på skal lese allerede?
Ønsker alle en god helg :)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Vel overstått helg til alle bokelskere! Jeg har en ganske stor bunke med bøker som venter på å bli lest, og har bestilt noen flere. Jeg leser stort sett alle bøker som fysiske bøker. Så langt har jeg lest to bøker i år, og er i gang med den tredje. Nå leser jeg Nina Lykke sin roman, Nei og atter nei. Har såvidt startet. Jeg har veldig sansen for hennes skrivemåte og humor.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Spennende med å ha en større bunke. Veldig bra å komme igjen, gratulerer med å ha lest to bøker og være i gang med med nummer tre. Håper du får en god lesing med nei og atter nei og håper du får en god uke :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg fullførte nettopp Det ender med oss av Colleen Hoover. Jeg fant den på billigsalg hos Norli i forbindelse med julehandelen. Da jeg kom hjem fant jeg ut at det er en hype fra Tiktok, og jeg ble umiddelbart skeptisk. Jeg tok fatt i den på torsdag, vurderte å legge den fra meg i går, men så plutselig tok den fart og ble til en plage-turner. Språkmessig og ellers synes jeg den faller litt mot ungdomslitteratur, og jeg følte at jeg leste en film hvor Ellie Goulding har soundtracket. Jeg blir ikke overrasket om jeg snart ser filmatiseringen på kino.
Alt i alt en god historie.

Resten av helgen skal jeg ikke lese skjønnlitteratur. Det blir forberedelser i morgen til neste ukes samling på høyskolen. Noe fagstoff må man også lese.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Greit med litt billig salg og få kjøpe en bok, jeg har også lest den. Jeg synes den var veldig lettlest og man kom fort gjennom den. Ja du har nok rett i det du skriver angående musikk og film til denne boken. Lykke til med lesing av fagstoff og håper du har fin søndag :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er en sakte-leser og har nå tilgang på omtrent alle de bøkene jeg tror jeg rekker å lese det første halvåret av 2023! I desember begynte jeg på første bind av "Olav Audunssøn" av Sigrid Undset, og nå er jeg i gang med bind to, - men enda er det to til, så det vil ta sin tid før jeg er klar for noe annet! Til jul fikk jeg så fire gode bøker som foreløpig må stå på vent: «Stjernenes knitring» av Jón Kalman Stefánsson, «La meg få vandre i min sannhet» av Levi Henriksen, «Historien» av Elsa Morante og «Om utregning av romfang 1» av Solvej Balle, - så jeg har mye å glede meg til!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Så fint å få tak i alle bøkene og få lese de i løpet av halvåret. Kjekt med flere bøker en kan lese på. Håper du får god lesning og god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dessverre arrangerer ikke mitt bibliotek leseutfordring i år, det har vært så artig å følge den og bare 12 bøker i året, det kan bli til at jeg følger Elidas 1001 etter tips av Laila isteden…
Mer engelsk som jeg hadde tenkt er jeg i gang med og leser Truman Capote «Breakfast at Tiffany’s», filmen har jeg sett mange ganger.
Ellers leser jeg «Pakk» av Monika Helfer en forfatter fra Østerrike, godt skrevet er den.
Så har jeg første bind av grensetrilogien til Cormac McCarthy «Alle de vakre hestene» liggende klar.
Ser ut til det blir guffent vær, all den deilige snøen regner bort så da er det herlig å ha gode bøker for hånden. God helg!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Så synd at de ikke arrangere leseutfordring. Det er jo kjekt å følge en annen også sikkert. Breakfast at tiffanys er faktisk en av de mange bøkene jeg ikke hadde lest før jeg så film og jeg må si jeg likte filmen bedre enn boken. Godt med bok, og god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det blir spennende å se om jeg blir enig med deg!
Capote selv var ikke fornøyd med filmen, den har en annen slutt og han hadde sett for seg Marilyn Monroe som Holly.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja det blir spennende, det har også lest/ og hørt ja. Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bestilte 2 bøker i går som jeg ser fram til å få i posten snart:

Der livet brenn av Magnhild Folkvord
Du må ikke sove; Wilhelm Reich og psykoanalysen i Norge av Håvard Friis Nilsen

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Spennende, da håper bøkene snart kommer til deg og at de er gode bøker, håper du får en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

NinaAndreas BokleserHarald KJosteinKristine LouiseElisabeth SveeBjørg Marit TinholtIna Elisabeth Bøgh VigreIngunn SLena NmgeAneKirsten LundLøvåsenIngunn ØvrebøMarianne THege H.KineRandiAHilde Merete GjessingMarianneNAnetteDolly DuckAlice NordliMarit HåverstadKikkan HaugenLilleviHeidisomniferumBjørn SturødHildaRenate BakkenKnut Thomas  SolenbyTheaEli HagelundEileen BørresenGunillaNadira SunsetJohn LarsenIngeborg G