Slakt var en bok som imponerte meg skikkelig, og med denne boken ble Espen Skjerven en av de mest spennende norske forfatterne for meg.
Det er et svært alvorlig tema i boken, men også et budskap som må løftes frem, for å avdekke alvoret.

Her er hva jeg skrev rett etter at jeg leste boken; Dette var en fabelaktig leseropplevelse, og jeg er så vanvittig glad for at det er enda flere flinke forfattere i Norge, enn jeg hadde oppdaget til nå. Da har jeg så mye å glede meg til fremover også.

Terningkast 6 til denne boka. Og jeg gleder meg skikkelig til flere bøker av Espen. 😊

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Bare så enig med deg, nettopp lest ferdig og den var umulig å legge fra seg. Ikke et dødpunkt og bra persongalleri. Denne forfatteren skal jeg garantert lese mer av.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Vigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. Martol