Heia- til dokke alle! Eg har fått «Blikktrommen» i hus, men boka er så lurvete og velbrukt at eg kvir i mot å vere lesar…..så, eg trur eg leverer den tilbake til biblioteket- eit bibliotek som har gjort uvanleg mykje for å skaffe meg boka! (Dei som har hatt boka før meg har slite den godt ut!)
Dei har bode meg to utgåver før denne, så eg trur dei skal få sleppe å gjere meir…..og det er første gong eg gir opp grunna stor slitasje.

Eg ynskjer dokke andre lukke til- og håper de får ei god leseoppleving og ein god diskusjon!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Bokbua har et eksemplar til 150 kroner. Beskrives som "ulest".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er det noe en bokelsker skal være glad for, eller som er for trist?

Det er fint at bøker blir flittig lest. Men det er trist at det er vanskelig å få tak i klassikere og at bibliotek ikke sikrer at de har gode utgaver av disse. Det må sies at nettløsninger som Bookis og antikvariat.net gjør det lettere enn tidligere (selv kjøpte jeg en godt bevart hardback fra førstnevnte til godt under 150 kroner).

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Yvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingPiippokattamarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk Ottersen