Akkurat nå, denne lørdags morgenen, har jeg, fordi avisen var forsinket, begynt på Løpe ulv av Kerstin Ekman, - og derved fikk jeg rett og slett en så stor leseopplevelse som jeg sjelden har fått, med noen naturbeskrivelser som kryper inn under huden på meg! Jeg har jo lest de fleste av Ekmans bøker og vært veldig begeistret for dem, men denne overgår foreløpig de fleste, - og damen er født i 1933, fantastisk!
Men ellers, egentlig, leser jeg krim for tiden, og er i Cormoran Strikes verden i Hvit død av Robert Galbraith, - bra nok, men i en helt annen klasse. Nå tror jeg nok at jeg vil veksle litt mellom disse to fremover, - Løpe ulv er så god at jeg er nødt til å nyte den i små drag!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Den skal jeg gjerne lese i oktober måned, tror jeg. Men får se. Så kjekt at du liker den. Kjekt med litt krim også, håper du har en fin søndag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne søndags morgenen har jeg fortsatt å lese Løpe ulv. Den rommer fremdeles fantastiske naturskildringer, men har utvidet perspektivet ved å skildre hvordan hovedpersonen er på vei inn i alderdommen. For en som er eldre enn ham, er det mye å kjenne seg igjen i, - som i dette sitatet om hvor sterke minnene blir: "Erindringen er ingen jaktdagbok, tenkte jeg. Den rommer mye mer. Men hva kom det av at den åpnet seg? Etter så mange tiår. Et helt liv."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Har Løpa varg på Kindlen, og gleder meg stort til å lese den så snart jeg blir ferdig med en annen bok!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Caroline Ekornes JohannessenDemeterRonnyInger-LiseFrode TangenAnneWangHeidi LTone Maria JonassensvarteperAnneLars MæhlumHilde H HelsethGrete AmundsenHarald AndersenEllen E. MartolPiippokattaHanne MidtsundAnne-Stine Ruud HusevågTonesen81Kirsten LundHeidi HoltanAnn ChristinTralteBjørn SturødReadninggirl30Anniken RøilbeaverkriekVannflaskeNeraPer Åge SerigstadLinnIngeborg GKjerstiKjersti SIngvild SKarin BergLisbeth Marie UvaagKaramasov11Bjørg RistvedtGro-Anita Roen