Bok nr. 33 i Dystopisk lesesirkel er en dystopisk roman av en forfatter mange, men slettes ikke alle, har et forhold til: Japanske Haruki Murakami. Den heter Hardkokt eventyrland og verdens ende.

Leseperiode er til 11. september 2022, og du leser på det språket og i den formen (papirbok, lydbok, e-bok) som passer deg.

Alle er velkommen til å være med på felleslesing og diskusjon! Diskusjonen foregår i denne tråden. Merk gjerne posten din hvis du røper noe juicy fra handlingen.

Mer informasjon om dystopisk lesesirkel her: https://dystopisklesesirkel.wordpress.com/

Har du ideer til bøker vi kan lese sammen, eller andre innspill til lesesirkelen? Vi har en generell diskusjonstråd her og ser frem til å høre fra deg: https://bokelskere.no/tekst/288884/

Ønsker alle en super leseopplevelse! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

MonaBLKathrinekntschjrldReadninggirl20Heidi HoltanHarald KYvonne JohannesenMalinRandiAFrank Rosendahl SlettebakkenEivind  VaksvikBente L.PacoBerit RTine Victoria Halvorsen TronierAndreas BurøMargrethe  HaugenVibekeTine SundalAlice NordliVersionMarianneBerit B LieJarmo LarsenRufsetufsaBente NogvaMonica StubkjærLinda RastenNora FjelliAnn EkerhovdBeathe SolbergIngunnJReidun SvensliSusan StensrudDolly DuckAnne Berit GrønbechTonje SivertsenAjiniakraEli R. GjengstøAstrid Terese Bjorland SkjeggerudGro