Jeg klarer ikke finne igjen oversikten over hva som er lest tidligere. Hvis den ikke har vært med før, så foreslår jeg 1984 av Orwell.

Om det blir få bøker som foreslås nå, så kan vi kanskje lese flere av de etter hverandre i stedet for å ha forslagsrunde hver gang?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Og 1984 er et godt forslag. Det er mange år siden jeg leste den sist, så jeg tar gjerne et gjensyn.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Blir gjerne med på å lese forslag. Da synes jeg vi får mye spennende som kanskje ikke ville nådd opp i en avstemming. Liker det veldig godt 😊

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Får vi plutselig mange forslag innen søndag så må vi ta en avstemming, men med to-tre forslag bare, så kan det være greit å bare sette de opp etter hverandre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den finner du her:
https://dystopisklesesirkel.wordpress.com/tidligere-leste-boker-i-dystopisk-lesesirkel/

Og så vidt jeg kan se, så har den ikke vært med.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Heidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingKirsten LundHarald KLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaTor-Arne JensenLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteChristin SillibakkenTrude JensenLars Johann MiljePiippokattaFride LindsethLisbeth Marie UvaagStig TFindusIngeborg GAkima MontgomeryMarteBerit B LieKine Selbekk OttersenMcHempett