Finn tre feil. Selvfølgelig må du lese Jan Eyre!! Det er dannelseslitteratur. Den var nok banebrytende for sin tid; Jane Eyre ønsket å bli sett og respektert som et menneske, og ikke stuet i en bås som kvinne, uten meninger - men i dag er den ikke spesielt feministisk. Jeg vil heller si den er litt pietistisk. Med fantastiske gotiske virkemidler.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Nei, man må ikke det. Jeg klarte fint å få med meg handlingen. Det ga meg mulig lyst til å lese Jane Eyre senere. Og vet jo at den var mer feministisk i sin tid. =) Ønsker ikke å diskutere boka videre for er veldig ferdig med den for øyeblikket. =)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anniken RøilHanne Kvernmo RyesomniferumSt. YngheadHarald KBente L.Egil StangelandKristine LouisesiljehusmorStig TTerje MathisenmgeRandiSraDevoralibrosTove Obrestad WøienDinaTine SundalKirsten LundCarine OlsrødReadninggirl30TanteMamieLilleviIvar SandGrete AastorpgretemorAlex NietoIngunn SBård StøreTonesen81PiippokattaDemeterVannflaskeBjørg RistvedtVanja SolemdalPirelliNikkaBjørg Marit TinholtEmil ChristiansenKjersti SAva