Er så enig, denne fortellingen var glitrende og elegant fortalt slik du skriver. Samtidig er den holdt i en rolig tone gjennom hele historien og det synest jeg er en kvalitet som en ikke finne for ofte og som passet så utrolig godt her.

Tusen takk, for takket være tips fra deg ble jeg oppmerksom på denne forfatteren og vær sikker at jeg skal lese mer av henne. Rett og slett en behagelig bok å lese, jeg ble betatt.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Så morsomt! Jeg jobber frenetisk med å gjøre henne mer kjent bl.a. alle jeg kjenner som liker å lese. Hun fortjener dette! Siden du likte denne boka så godt, er jeg veldig sikker på at du kommer til å like de andre også! Hun har skrevet en del romaner, og fire av dem er oversatt til norsk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Eirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallaKirsten LundmarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinLailaTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanInger-LiseTrygve JakobsenReadninggirl30Thea