Har det blitt lest så mange bøker i dystopisk lesesirkel!? Det er imponerende!
Her har det fortrinnsvis gått i pensum og sakprosa de siste årene, men det må tydeligvis gjøres noe med. ;)

Denne boka til Stranger begynte jeg på da den kom ut, men ga meg ganske kjapt. Først og fremst fordi jeg da ikke syns den oppfylte kriteriene for dystopi, og fordi jeg da ikke fant den særlig engasjerende. Veldig spent på å høre hva dere andre kommer frem til. :)

Mulig jeg gir den en ny sjanse. :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ja sant det er imponerende! Det er mange som har holdt ut mange dystre bøker 😊
Når du skriver det om at den ikke traff innenfor dystopi-begrepet blir jeg enda mer nysgjerrig på boken. Håper du hiver deg med!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hehe, det var det da. Tror jeg nok blir å følge samtalen deres fra sidelinja i første omgang. Det er rett og slett for mange andre bøker i sjangeren som "er på vent" og som jeg veldig spent på. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadPiippokattaAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.Prunella