Å lese å engelsk unngår jeg helst helt. Jeg har vondt for å forstå språket så jeg sliter med å glede meg over bøkene. Men jeg har nok av alternativer. Var på biblioteket for et par dager siden. Kom hjem med 12 bøker! Har lesestoff for noen uker nå håper jeg. Men siden jeg allerede hadde et par biblioteksbøker fra før blir de stående litt på vent.
Denne helga har jeg starta på en bok jeg har gledet meg til lenge. Tatovøren i Auschwitz har fått mange gode omtaler så nå er jeg spent på hva jeg vil synes om boka.

God helg!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det skjønner faktisk veldig godt, synes engelsk er veldig varierende å lese , enten språket veldig lett , ellers så er nesten opp til to - tre ord å slå opp per side og siden man ikke bruker disse ordene i hverdag, vil man glemme den fort igjen også dessverre. Men jeg føler jeg må bli flinkere uansett og komme ut av lese komfort sonen.

Ja den er god den boka tatovøren i Auschwitz, håper du liker den. :)

Ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda Nyrud