Jeg leser nesten aldri krim og har aldri brydd meg om å lese "påskekrim". Men i år skal jeg gjøre et forsøk på å følge denne norske tradisjonen. Kom i snakk med en bibliotekar her om dagen og endte med å la meg overtale. Så i år skal jeg lese min første bok av Hans Olav Lahlum, nemlig Menneskefluene. Jeg fikk akkurat denne anbefalt da jeg sa jeg har kost meg med et par bøker av Agatha Christie.
Men så lurer jeg på, når leses påskekrimmen? Er det fra skjærtorsdag eller starter leseperioden allerede palmesøndagen?

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg for min del kommer i krimmodus når palmehelga kommer. Da blir det påskefølelse :-)

Men om jeg ikke holder på med noe bok, og jeg har ei spennende krimbok liggende, så er det ikke sikkert at jeg klarer å vente med å starte på den - og da kan det hende jeg begynner allerede i uka før påske.

Nå i år skal jeg imidlertid lese Et liv forbi av Helga Flatland før det blir krim. Har den liggende, og skal ta fatt i kveld.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Eirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandTheaLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristinasiljehusmorToveEllen E. MartolTone HTor-Arne JensenVegard BorgenTine VictoriaEster SMorten GranheimFindus