BOKOMTALE: Muldvarpen av Ådne Frestad. Leseeksemplar fra Lyst

Anders jobber i Kripos. Da han finner datteren død av en overdose, setter han i gang et prosjekt for å finne bakmennene for det narkotiske stoffet som hun døde av. Sporene fører han til Hønefoss hvor han får snusen i en internasjonal narkoliga som ikke er til å spøke med. Dette fører Anders ut på mange oppdrag, og han får kontakt med mange mennesker i miljøet.

I utgangspunktet er plottet i denne boka fint og spennende, men framgangsmåten er veldig usannsynlig - og jeg klarer ikke å tro på historien. Boka er likevel underholdende og spennende - og en fin leseopplevelse.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmEgil StangelandJakob SæthreAud- HelenBård StørePiippokattaReidun Anette AugustinLailaHelena EGodemineritaolineHanne Kvernmo RyeMads Leonard HolviksomniferumStine SevilhaugAnne Berit GrønbechLars MæhlumJulie StensethAnnamarithcTonesen81Harald KTheaTove Obrestad WøienRufsetufsaKjetilJorund KorbiKjersti SLilith NagelIngunn SHeidi LSigrid Blytt TøsdalTuridmajaTanteMamieHilde Merete Gjessingmay britt FagertveitJoannMorten BolstadGrete AastorpTjommi