Bok 23 er bestemt! Vinneren ble Pustens lov, av Øystein Stene. https://bokelskere.no/bok/pustens-lov/572038/

Den fikk like mange stemmer som nr. 2, men jeg tok en sjefsavgjørelse basert på tilgjengelighet. Pustens lov er i kulturfondordningen, som betyr at den finnes i nesten alle bibliotek i papir, og i bibliotekenes e-bokapper. Den er også ny, og lett å kjøpe om du ønsker det. Og jeg hadde veldig lyst å lese den. Protester mottas, men avvises ;)

Foreslår leseperiode ut februar. Er det for lenge, eller høres det greit ut?

Alle som ønsker er hjertelig velkommen til å være med på felleslesningen. Vi diskuterer boken i en egen tråd her: https://bokelskere.no/tekst/357739/. Du kan for så vidt røpe handling før leseperioden er slutt, men da må du hake av boksen som sier at du røper noe når du publiserer innlegget. Da skjules det, og så ser man ikke spoilere ufrivillig.

Her finner du informasjon om lesesirkelen: https://dystopisklesesirkel.wordpress.com/
Og bare send mail til dystopisklesesirkel@gmail.com om du vil ha påminnelser om avstemminger.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Lånt den i bookbites. Jeg kunne også hatt kortere frist, men går fint med å ha det ut februar i fall det er noen som ikke får lest med en gang.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da har jeg kjøpt og lastet ned e-boka :-)
Er inne i en lang og hektisk periode, så vet ikke hvor aktiv jeg får tid til å være, men jeg skal i hvert fall lese den og følge med i tråden.
Leseperiode ut februar er helt greit for meg, men hvis andre synes det er for lenge, er jeg åpen for å korte den ned.
Tror denne blir bra!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Carine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonTurid KjendliePiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtHarald KLinda NyrudTone SundlandIngunn SJulie StensethSolveigMonica CarlsenJBStine SevilhaugTone HRufsetufsaEgil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenTine SundalHildeToveHeidiTine VictoriaHelen SkogAndreas BokleserTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30