Du vil bli savnet, alltid mange fine observasjoner og refleksjoner. Fint om du er med når det er bøker du har lyst å lese. Jeg må jo innrømme at jeg tar meg den frihet å stå over om det velges bøker jeg ikke ønsker å lese av en eller annen grunn. Det må vi kunne tillate oss, men jeg håper jo at vi blir igjen en gjeng slik at vi får gode diskusjoner som bidrar til å åpne bøkene. Jeg har lest flere bøker jeg ellers ikke ville lest takket være boksirkelen. Så jeg kommer med forslag etterhvert (og før frist).

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Tusen takk, Randi. Jeg har som deg lest mange bøker jeg ellers ikke ville ha lest, og blitt kjent med nye forfattere, takket være lesesirkelen. Dette var da også en viktig del av min motivasjon. Jeg klarer nok ikke å holde meg helt borte 😊 men kjenner nå at jeg trenger et avbrekk. Sikkert lurt å gjøre som deg; å være mer selektiv med hensyn til hvilke bøker man er med på.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandHarald KLinda NyrudPi_MesonPiippokattaStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer Smedaas