Jeg ligger litt på været. Tok en rask oppsummering: Jeg har vært med fra starten av for 7 år siden, har fullført 36 av de 42 bøkene vi har lest (i realiteten flere, siden for eksempel «Vargskinnet» er en trilogi), har avbrutt 1 og stått over 5. Dette har gitt stor glede, men nå kjennes det som jeg har nådd et slags metningspunkt.

Jeg ønsker å stå friere til å lese det jeg ønsker, når jeg ønsker det, i hvert fall for en periode. Det er så mye som frister, og tiden strekker ikke til. Jeg kommer derfor ikke med noe forslag i denne omgang og vil nok ikke være like aktiv som før. Men jeg kommer fortsatt til å følge med og delta etter innfallsmetoden!

Lykke til, til dere!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Du vil bli savnet, alltid mange fine observasjoner og refleksjoner. Fint om du er med når det er bøker du har lyst å lese. Jeg må jo innrømme at jeg tar meg den frihet å stå over om det velges bøker jeg ikke ønsker å lese av en eller annen grunn. Det må vi kunne tillate oss, men jeg håper jo at vi blir igjen en gjeng slik at vi får gode diskusjoner som bidrar til å åpne bøkene. Jeg har lest flere bøker jeg ellers ikke ville lest takket være boksirkelen. Så jeg kommer med forslag etterhvert (og før frist).

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tusen takk, Randi. Jeg har som deg lest mange bøker jeg ellers ikke ville ha lest, og blitt kjent med nye forfattere, takket være lesesirkelen. Dette var da også en viktig del av min motivasjon. Jeg klarer nok ikke å holde meg helt borte 😊 men kjenner nå at jeg trenger et avbrekk. Sikkert lurt å gjøre som deg; å være mer selektiv med hensyn til hvilke bøker man er med på.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har tenkt de samme tankene som deg, men går likevel for en ny omgang. Så får vi se hvordan det utvikler seg uten deg og Kjell.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det går nok bra :-))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine Olsrød