Dette var en fin tråd!
Boka jeg har lest i år som havna lengst nede på følgerlista er en diktbok. Jeg har vært gla i dikt siden barneskolealder. Boka med færrest følgere fant jeg ikke engang innpå sida her så den måtte jeg legge inn selv. Diktene er skrevet av Finn Sandum og boka heter Sol i Skuggeskog. Jeg lånte boka på biblioteket, men har vurdert å flytte et eksemplar inn i bokhylla. Det var mange fine ord som traff meg godt. Diktene til Finn Sandum anbefales.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det er vel ikke tilfeldig at dikt har færrest følgere. Selv leser jeg sjelden dikt, og har hatt intensjon om å gjøre noe med det. Når jeg finner diktsamlinger jeg liker, blir jeg så glad! Jeg må sjekke ut Sandum dikt. Takk for tips.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

somniferumSynnøve H HoelHarald KTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldPiippokattaRufsetufsaSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieTonjeNorahcathyHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBEivind  VaksvikAndreas HesselbergStig TSissel ElisabethBeathe Solberg