Denne helgen har jeg fått lese ferdig Månesøsteren av Lucinda Riley og jeg leser bok leste i fjor nemlig Elenor Oliphant is completely fine av Gail Honeyman igjen på norsk da og liker den fortsatt ganske godt.

Hva leser dere denne helga?

Håper alle får en fin helg :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Jeg har lest ferdig 1. boka i Byens Spor-trilogien i dag. Og all skepsis er gjort til skamme. Dette likte jeg veldig godt! Var på biblioteket i går og fant 2.boka også, her må jeg bare lese videre.

Jeg starter ikke på den riktig med en gang da. I kveld har jeg startet på oktober-boka i leseutfordringen jeg deltar i. Denne måneden er det Spania som er landet i min litterære rundreise, og jeg har valgt boka Lysende kollektiv av Andrés Barba. For meg helt ukjent forfatter. Men boka virker lovende. Spennende med noe nytt.

Helga vært fin - både i litteraturen og utenfor :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Byens spor er så gode bøker, må si jeg selv likte best den siste, men de andre to fikk fem av meg , mens den siste fikk sekser.

Håper du har en god søndag :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hei
Jeg leste ferdig " Amsterdam" av Ian McEwan på fredag, det var valget mitt for oktober =1990-tallet i bibbens leseutfordring. Den var bra og jeg har oppdaget at jeg liker hans bøker.
Så tittet jeg på bookbites etter ny bok og vips var jeg i gang med Sharif: "hør her'a", jeg ble så overrasket at det ikke var venteliste på den at jeg trykket les sporenstreks! Artig bok og ler høyt innimellom.
God søndag ettermiddag og kveld.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Herlig da å være med i utfordring og få lest ferdig bøkene. Håper du har en fin søndag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I dystopisk lesesirkel pøser regnet ned i Helbrederen av Antti Tuomainen. Det er rart å lese om Helsinki uten kulde rundt juletider. For ikke å lese den ferdig for fort fant jeg fram Livets lenker og det angrer jeg ikke på. Den står på 1001 bøker å lese før du dør-listen og i motsetning til mange andre titler jeg har hentet der er jeg enig i at den bør stå der. Det er kvalitet i hver setning (hvis man overser litt dårlig oversettelse her og der), tørrvittig humor, alvor og gode karakterer. Jeg spør meg selv om hvorfor jeg ikke har lest Somerset Maugham før, den har stått i hylla i åresvis. Heldigvis er historien laang.
På lydbok surrer krim av Lee Child. Jeg er på bok 3 i serien om Jack Reacher og har 12 til på vent. Helt greit å høre på som akkompagnement til husarbeid og andre sysler.

Selv om jeg sjelden skriver på helgetråden setter jeg stor pris på den og leser den hver uke. Får mange tips om bøker og noen havner på leselisten. Håper dere fortsetter med den om enn tilbakemeldingene blir litt få i perioder :)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Mange flotte bøker du leser da. 1001 bøker har mange gode anbefalinger synes jeg og har fått lese noen av dem i boka. Kjekt å høre fra deg uansett og ja det er enig med i at det er mange gode tips å hente her i helgetråden, så takker alle som deler sine tips. Håper du har fin søndag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Artig at du leser livets lenker! Jeg leste den i bibliotekets leseutfordring i februar og den ble en klar favoritt. Også hos meg har den stått i bokhylla, først hos mine foreldre så hos meg og bind to var endog uåpnet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Husker godt Elenor Oliphant sin bok. Den er fin! Jeg leser Charlotte Brontë sin bok, Jane Eyre akkurat nå. Tror det er ca 30 år siden sist jeg leste den, så det blir litt som å lese den på nytt. Ellers har jeg vært innom biblioteket og hentet Kentuki, av Samantha Schweblin. Boka handler om datakjæledyr, av alle ting. Har funnet fram til den i forbindelse med Popsugar sin leseutfordring. Litt ekstra moro at boka sto anbefalt i lokalavisen i dag.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Ja den er veldig fin, liker den veldig godt. Herlig å lese en bok på nytt da.
Mhm kult da om boka i lokalavisen. Håper du har fin helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Helen SkogBertyBerit RJarmo LarsenTuridmajaTheaPiippokattaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsEllen E. MartolTanteMamieHarald KHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMaren