Begynner litt tregt og for meg tok det 100 sider før det begynte å ta av litt. Robert Vinter blir avslørt for å ha jukset med en bokoversettelse, han mister jobben og blir kastet ut av huseier - alt på en gang. På en merkelig måte ser alt ut til å løse seg også, men Robert skjønner fort at han er ute på dypt og skittent vann!

Joda, det ble spennende og actionfylt etterhvert, men jeg hengte med opp i to småting: 1) når det stadig er tegn til at noen har vært inne hos deg uten at døra er brutt opp, da skifter du vel lås i døra!? og 2) "jeg la penger på parkometeret"...???? Finnes det parkometre i Norge i dag?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanLailaBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne DahlJulie StensethÅsmund ÅdnøyLinda NyrudTrude JensenTanteMamieDaffy Englund