Hei på deg!
Jeg leser "På vandring uten esel i Cevennene" av Aleksander Leborg. Han går samme turen som Robert Louis Stevenson gjorde og skrev "På vandring med esel i Cevennene" om turen, den foretok han i 1879 mens Leborg gikk den i 2017.
Jeg har lest Stevensons bok for mange år siden så da måtte jeg jo låne med meg denne!
Ellers leser jeg en novellesamling av James Baldwin "Nå tar jeg deg". Veldig bra...!
God helg.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Artig. Jeg leste noe tilsvarende en gang, da John Steinbeck reiste på tur med Charlie, og en europeisk forfatter reiste i sporene hans, er for travel til å lete etter titler nå, men begge var gode bøker. Så jeg skal nok prøve de som du leser også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Turen med Charley har jeg lest flere ganger! Ble jo veldig nysgjerrig på denne "oppfølgeren", den må jeg få tak i. Takk for tipset!

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Takk for forslaget! Jeg søkte litt og fant en annen også "USA - en reise" av Geert Mak der han følger Steinbecks rute, den er dessuten oversatt til norsk som er bra for meg som ikke leser så veldig godt engelsk

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var den jeg leste.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

kntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette Augustin