En bok av en mann, som veldig mange menn - som ikke tilhører den nye generasjonen av "menn" vil kjenne seg igjen i. Tror det er en fordel om at du er mann, når du leser denne. Lettere å kjenne seg igjen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg er dame, og vet ikke hva jeg har fått ut av å lese boken hvis jeg hadde vært en mann - men likte den, det gjorde jeg. Jeg følte sympati for Tollak, og ble nysgjerrig på Ingeborg. Boken har rom for tolkning og om jeg ikke kjenner noen som Tollak, kan jeg kjenne igjen mange av hans egenskaper og væremåter hos flere - om enn ikke så ekstremt som i hans verste handlinger.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågHarald KEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove Alma