... og vinneren ble Max, Mischa & Tetoffensiven av Johan Harstad. Den har jeg ikke lest, men det går det jo an å rette på. Skjønt en tusensiders murstein virker unektelig nokså krevende.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Boka kan anbefales sterkt! Svært mange sider, men jeg syntes det var verdt det. Ser at det er juryen som har sørget for at denne vant. Leserne ville ha "Fiolinane" av Jan Roar Leikvoll. Jeg er nok mer enig med juryen. "Fiolinane" syntes jeg var tungt stoff, men i den boka skyldtes det ikke sideantallet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg synes Fiolinane var ei god bok, selv om det ikke var den jeg stemte på. Ikke enig med deg i at den var tung; ville heller sagt dyster og urovekkende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dyster og urovekkende er nok bedre adjektiver på det jeg prøvde å formidle som min opplevelse også ja!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Marit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvaBeathe SolbergmgeBertyJulie StensethKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth Svee