Da er jeg i gang med Hilsen Ruth av Ingrid Tørresvold. Leser på Kindle, og der er det ikke sidenumre, men skal begynne på kapittel 6, som begynner: «Når jeg står».
Liker boka veldig godt så langt. Har sansen for den noe underlige jeg-personen Ruth og særlig det at det fortelles mye om hverdagen hennes, mens hetebølgen hele tiden spøker i bakgrunnen og skaper spenning. Minner en god del om tiden vi er inne, der mange er opptatt av koronaen, samtidig som livet går sin skjeve gang.

Nysgjerrig på hvordan dette utvikler seg og ender!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg sjal starte i morgen! :-) Litt forsinka. Men lenger oppe nevnes Elling-lignende, og du skriver at Ruth er underlig. Har nylig lest Eleanor Oliphant-boken. Har dere lest den, kan den minne i type?
Hvis ja: wuhu! :-D

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har tatt meg en liten pause, så jeg ikke leser den ut altfor fort :-)
Har ikke lest Eleanor Oliphant, så det vet jeg dessverre ikke - men du kan jo melde tilbake etter hvert.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimBeathe SolbergGrofornixHarald K