God påske alle bokelskere. Her nyter vi den stille og rolige påska. Vi er ikke personlig rammet av viruset så her benyttes dagene til fine turer. I tillegg har jeg fått min bror med kone og tre små barn hjem fra Indonesia for to uker siden. Så vi har det egentlig veldig fint.

Jeg leser veldig lite krim. Klarer ikke å slappe av med krim, blir bare stresset og oppjaget. Har heller aldri skjønt greia med påskekrim, men fordelen er jo at mange som ellers leser lite hvert fall får lest én bok i løpet av året.

Bibliotekene har jo stengt ned men her var de kjapt ute med å tilby take away. Jeg trodde jeg endelig skulle komme meg gjennom bokhylla mi så for et par uker siden leste jeg Du skal elske lyset. En bok som har stått ulest i bokhylla alt for lenge. Det var en bok jeg likte veldig godt og med nok spenning i til at den drev godt fram. Men da jeg fikk mulighet til å hente ut bøker fra biblioteket lånte jeg Et lite liv. Jeg nærmer meg halvveis og har store problemer med å legge den fra meg innimellom. Akkurat nå har den kuttet historien på et sted der jeg sitter med klump i magen og lurer på hvor langt jeg må lese før jeg får vite hvordan det har gått med hovedpersonen. Ser fram til videre lesing i den.

Håper dere holder dere fri fra virus og nyter en annerledes påskeferie.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Nei det er jo ikke kjekt å bli stressa av noe, da vil jeg nok unngått å lese jeg og. Kjekt med noe takeaway av bøker ja :). Kos deg med bøker og håper du får en fin påske :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Eli HagelundTor-Arne JensenBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldPiippokattaRufsetufsaSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineHarald KInger-LisealpakkaBookiacKirsten LundMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieTonjeNorahTheacathyHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBEivind  VaksvikAndreas HesselbergStig TSissel ElisabethBeathe SolbergNtotheaSynnøve H HoelIngrid Hilmer