Ja visst! Det var fint at du trakk fram dette, for nå ser jeg faktisk en ny side ved boka. Er det ikke et misforhold mellom drapsofrene og all den nasjonale hyllesten? Dette gjelder særlig for beskrivelsen av de to viktigste personene, Arve og Gry. Visst er de "store" i form av sin makt og sin posisjon, men den medmennekelige siden deres, slik den kommer fram her, fortjener neppe en slik ovasjon.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jo, det er misforholdet er der, og sikkert et viktig poeng også. Hvordan oppnår man makt? ikke alltid fordi man er så stor en personlighet kanskje :)
Kan det være en del av motivet for drapene?

Kjærstad bruker motsetninger som et sterke virkemiddel. Så du hva jeg skrev lenger nede om vitneutsagnene?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandLinda NyrudPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild S