Jeg ante ikke hva som ventet meg når jeg åpnet denne, og nå sitter jeg igjen og føler at jeg har lest en av de sterkeste bøkene på lenge!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jeg har lest et par andre romaner av Fredrik Backman, og det var vel derfor jeg startet på denne selvom tittelen var grusomt kjedelig. MEN man skal ikke skue hunden på hårene, ei heller en bok på sitt omslag (og tittel).
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Bjørnstad er et lite sted med store drømmer. Hockeybyen med et juniorlag som drømmer om å bli best, helst i verden. Bjørnstad er også stedet hvor en forbrytelse blir forsøkt skjult, for hva er vel igjen av byen om en skandale skal rive den fra hverandre?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Historien minner egentlig litt om Netflix-serien «13 reasons why» kombinert med NRK-serien «Heimebane». Jeg ble revet med, og vil virkelig anbefale den!!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte Furuseth