Jeg ble også skuffet over denne boka, og skjønner ikke helt forlagets påstand om at dette er en verdenssensasjon. Skjønner jo at det er reklamespråk, men jeg fant ikke noe sensasjonelt i den. Enig med deg i at handlingen er ganske forutsigbar, og hovedpersonen virket svært lite troverdig, spesielt i første halvdel av boka. Som ren underholdning fungerte den «sånn brukbart», så jeg endte opp med et litt snillere med terningkastet enn deg :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Høres ut som vi er i samme tankebane angående boka, selv om du ga et snillere terningkast. =) Skjønner hvorfor noen liker boka, og det er helt i orden å ha forskjellige meninger, men som deg ble den for forutsigbar og noe utroverdig. Skjønner ikke helt det med verdenssensasjonopplegget rundt den, jeg heller. Men det er helt i orden. =)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLogikaKirsten LundBjørg RistvedtDemeterHegeMargretheTarjeikriraAndreas BokleserAnne Berit GrønbechTove Obrestad WøienEli HagelundRufsetufsaOleTorTor Arne DahlTonesen81Linda NyrudNinaVibekeKjell F TislevollVegard BorgenRandiMorten MüllerMarieKjetilEster SBjørg  FrøysaaKjell PsomniferumHildeBente NogvaEllen E. MartolAstrid Terese Bjorland Skjeggerudsnurreingar hAnne Helene MoeBenedikteEva