Har nå lest ut Flammealfabetet.
Til tross for det utrolig interessante temaet – hva skjer hvis vi mister språket og evnen til å kommunisere – ble jeg skuffet. Som nevnt tidligere synes jeg romanen var tunglest – i hvert fall til jeg begynte på del to, og dels uttværende. Hadde gledet meg til å lese denne, og det er mulig jeg hadde for store forventninger, men hadde det ikke vært for at vi leste den i den dystoptiske lesesirkelen, tror jeg ikke jeg hadde fullført. En svak firer på terningen fra meg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Har inntrykk av at dette var en bok som ikke gjorde store inntrykk på noen. Veldig spennende om noen hopper inn og er uenig =)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har nå skummet gjennom boken. Jeg ville heller ikke fulført den om det ikke var for lesesirkelen. Synes forfatteren er en flinkis som prøver for hardt å være smart. Det er for mange ideer på en gang, han utforsker ingen ordentlig,synes jeg. Boken er tung. Jeg er klar for å legge denne bak meg og finne en ny ;-)

Var det noen overordnede tema dere likte i boken?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Som jeg skrev i et annet innlegg i tråden, likte jeg temaet – hva skjer hvis vi mister språket og evnen til å kommunisere?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har faktisk ikke kommet ordentlig i gang ennå! Og i morgen er siste lesedag egentlig. Boken er ikke så interessant, ennå i alle fall. Jeg er ikke nysgjerrig på noen. Jeg liker ikke tonen i boka. Eller språket. Får se hva som skjer i løpet av kvelden, men so far veldig skuffet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Helt enig, jeg har ingen ting å tilføye!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundBjørg RistvedtAnette SHarald KVanja SolemdalOleElin Katrine NilssenBenedicteHanneKaramasov11HegeTorIngvild SSigrid Blytt TøsdalKaren RamsvikJulie StensethHilde H HelsethAnne Beth Amdal VoldMorten BolstadMarianne MTheaJan-Olav SelforsHeidi BBKikkan HaugenRune U. FurbergSynnøve H HoelMaud Jeanette Nygren WollGeir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemLene AndresenEgil Stangeland