Dette er femte boken i serien om De syv søstre og den jeg har likt minst til nå. Verken nåtidens fortelling om Tiggy eller historien om danserinnen Lucia klarer å engasjere meg noe særlig selv om noen sekvenser er interessante og noen opplevdes hjerteskjærende.

Har lyttet til de fem bøkene på rappen men jeg tror ikke at det er grunnen for at det ble litt stang ut denne gangen. Denne er langdryg i forhold til de andre bøkene i serien. Likevel ser jeg frem til den nyeste boken som ligger klar.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg ga boken en 4`er, som nok er den terningen med færrest prikker i denne serien. Håper hun flesker til med en forrykende avslutning på serien til neste år :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har lyttet til alle bøkene på rappen og har gitt terningkast 4 og 5 på de andre, denne ble litt mer langdryg og lite interessant i forhold til de andre selv om det selvfølgelig var sekvenser som var gode innimellom men ikke nok til å dra opp helhetsinntrykket mitt. Solsøsteren ligger klar i papirform og da tipper jeg det går noe tregere for meg å komme gjennom de 800 sidene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda Nyrud