Denne helga er det masse planer på den sosiale fronten, og eldste sønn har kommet hjem til helgen. For han er nok ikke hjemmet mitt 'hjemme' lenger, og det er mange uker siden han var her sist. Jeg synes det er deilig å ha han her litt, og kommer nok til å prioritere det sosiale samværet denne helga :-)

Tidligere denne uka begynte jeg på Størst av alt av Malin G Persson, og den fenger veldig altså. Jeg har jo sett at den skulle være god, og gledet meg til å lese, og jeg tror virkelig den kommer til å innfri. Så innimellom slagene skal jeg nok fortsette med den.

Ellers melder det skikkelig dårlig vær her hos oss, så det blir sikkert lite utetid. Men med masse koselige mennesker å være sammen med, og en riktig god bok, så tror jeg helgen skal bli fin!

God helg til dere alle :-)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Høres ut som en kjempefin helg du har foran deg. :-)
Størst av alt står på leselisten min også. Kanskje jeg skal pushe den litt lenger frem? Ble fristet til å lese den nå. God helg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det må du gjøre! Jeg leste den på få dager, den var så bra!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ole Jacob OddenesHarald KAnette SRavnEster SStig TMalinn HjortlandAud- HelenHeidi BTheaTuridmajaBente L.RufsetufsamgeTor Arne MyklebustSilje-Vera Wiik ValeRolf IngemundsenTherese HolmMarianneNsveinTheresesiljehusmorTor Arne DahlKirsten LundCecilie69Ingunn SNtotheaCathrine PedersenWenche VargasAkima MontgomeryBjørg Marit TinholtReidun SvensliAnn ChristinBente NogvaIngunnJChristofferJohn LarsenSynnøve H HoelGrete AastorpChristin Sillibakken