Erling Greftegreff "Liten jente forsvunnet"

Ei lita jente blir kidnappet fra barnehagen og politiet står uten spor. Senere blir ei jente funnet drept. Da politiet begynner å etterforske drapet, oppdager de at det ser ut til at de to sakene har en sammenheng. Gammelt grums kommer til overflaten.
Dette er den andre boken med William Gran i og hunden Satan i hovedrollen. Som i forrige bok foregår handlingen i Hønefoss, der forfatteren jobber i politiet på krimavdelingen. Boka har et godt språk, med troverdige beskrivelser av politiets arbeid. Boka er lettlest, men veldig bra. En pageturner av en poltikrim!
Likte du debutboka til Erling Greftegreff, «Trekkfuglene», må du bare lese denne, for den er enda bedre enn den første. Dette er en skjult leseskatt, en virkelig god krim, der sidene bare raste avgårde.
Denne forfatteren synes jeg bør nå ut og bli lest av flere! Erling Greftegreff er fullt på høyde med andre mer kjente politifolk som skriver krim. Han er blitt en av mine favorittforfattere, og jeg gleder meg allerede til neste bok av ham. Så jeg roper høyt: Løp og kjøp, denne anbefales på det sterkeste.
Boka gis ut på lille Liv Forlag
Terningkast fem.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikKirsten LundEgil StangelandPiippokattaMarenMarianne AugustaDemeterritaolineIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaskeStig TPilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine PedersenNeraLiljaTanteMamieBjørg Marit TinholtIngeborg GJulie StensethBeathe SolbergMorten BolstadNikkaChristofferKjell F TislevollAnniken RøilHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. Martol