Det blir ikke tid til så mye lesing om dagen, dessverre. Ekstra synd fordi jeg har gledet meg sånn til bøkene jeg holder på med. Får se det fra den lyse siden, nå varer jo gleden ekstra lenge :-)

På Kindlen har jeg to yndlingsforfattere, László Krasznahorkas Baron Wenckheim's Homecoming og Kim Leines Dansk Standard. Begge er nye nå i høst. Har ikke kommet særlig langt i noen av dem, men begge virker absolutt lovende.

På øret hører jeg Once upon a river av Bonnie Jo Campbell. Har lest den før, da på norsk, og synes også hun er en fantastisk forfatter. Håper også å få tid til en novelle i lydboka Rock, Paper, Scissors, and Other Stories av Maxim Osipov.

Ønsker alle en riktig god helg!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja herlig når gode bøker kan vare litt lengre. Det er alltid en sånn vanskelig følelse synes jeg nå nettop er ferdig med en god bok og begynne på en ny. Man vil liksom leve litt mer i den verden etter hvert, dette har jeg kjent på mer og med årene. Håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

SolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-Lise