Da var fredag her og taco allerede inntatt. Tidligere i dag har jeg lest i Maskiner som meg av Ian Mcewan, veldig interresante spørsmål og spennende bok.

Hva leser dere denne helgen?

Håper alle får en god helg :)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 19 svar.

Har hatt lite leselyst i helga, men jobbet med syv bøker jeg skal presentere imorgen. Jeg slappet av med den nyeste til Lee Child i går kveld.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Håper du hadde en fin helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei. Denne helgen har det blitt svært lite tid til lesing. Etter å ha stått på ventelistene tatovøren i Auschwitz så fikk jeg den endelig. Så jeg har lest litt i den og holder fortsatt på med dyrene i Afrika av Erlend Loe. Den er jeg snart ferdig med. Men har blitt veldig lite lesing. Men tenkte at jeg skulle lese litt idag. Da jeg har noen timer og svi av. Ha en strålende uke folkens. Håper dere har hatt en fin helg

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så kjekt å få en bok man har ventet lenge på, håper også du hadde en fin helg og får en fin uke :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nok en uke uten særlig mye tid til lesing. Jeg leser fortsatt "To søstre" av Åsne Seierstad, og må si at selv om den har bedre partier, og historien er spennende, så er jeg fortsatt ikke glad i hennes skriveform, fordi det er (for meg) krenkende overfor dem hun skriver om. Jeg ser verdifulle eksempler og innspill til samfunnsdebatten, og det er bra. Hvorfor er det nødvendig å blande fiksjon og virkelighet? Bidrar det til økt forståelse å tillegge andre som velger annerledes, motiver og tanker de kanskje ikke har. Disse som ligger underforstått og ikke kan angripes rettslig. Jeg synes denne formen, er det dokudrama det kalles, er skummel. "Lavterskeltilbud" av Jens M. Johansson er neste bok ut.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Gode spørsmål, jeg synes likevel det er viktig med debatt og kunnskap i samfunnet. Selvsagt er forskjellige måter å gjøre dette her på. Men likevel synes jeg boka selv var nyttig og så på det som veldig trist at samfunnet ikke klare å fange opp mennesker som trenger hjelp i forskjellige livssituasjoner. Mhm skjer det ikke i mange bøker både romaner og sakprosa at man blander inn virkelighet? Håper du får en fin søndag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nå er jeg i full gang med Japan. Er kommet godt i gang med Kawakami og koser meg. På biblioteket ligger en annen japansk bok å venter på meg: "min fars dagbok" av Jiro Taniguchi.
Det er en tegnet bok, skal bli artig...leser den type bok alt for skjeldent.
Skal innom biblioteket å hente den i dag, gjennom snødekt by...det skal være bok-bonanza i dag og regner med å få mange tips i forskjellige genre. Blokk og blyant!
God helg med snø eller barmark.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Spennede å lese om Japan. Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Veldig bra tiltak biblioteket har startet! Mulig jeg får dratt dit i dag jeg også. Kanskje vi sees?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg får titte etter en som ligner profilbildet ditt...:-))

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne helgen har jeg akkurat begynt å lese på boka 'Hotellet på hjørnet av bitter og søt' av Jamie Ford. Den leser jeg fordi jeg prøver å følge det lokale biblioteket sin reise Jorda rundt på 12 bøker nå i 2019. November er Japan, og denne boka handler blant annet om "..unik innsikt i historien om interneringen av familier med japansk avstamming etter Pearl Harbour og ringvirkningene av historiens bitre strømninger i menneskenes liv." Først og fremst er det en kjærlighetshistorie. Sjekket bøkene jeg har lest i år, og det er ikke mange kjærlighetshistorier der. På tide å kose seg med en, nå i høstmørket :) God helg!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Den har jeg selv lest og synes den var søt. Håper du koser deg med den og har en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne helgen blir det kanskje ikke så mye lesing, men jeg kommer til å lese ferdig Alle andre av Sally Rooney i dag. Ikke en bok jeg hadde kommet på å lese hvis det ikke hadde vært for leseutfordringen, men jeg liker den godt.

Etter den kommer jeg til å begynne med Ungen av Oskar Braaten. Her har jeg sett stykket en gang for mange år siden, men ikke lest det før. Ikke ofte jeg leser skuespill, men også denne boka som ledd i leseutfordringen.

God helg alle :-)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Kult med leseutfordring, ønsker deg lykke til og ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lite nytt fra vestfronten. Leser sakte og rolig i Malin Persson Giolito sin rettssaksroman Størst Av Alt, snart halvveis. Ingenting å stresse med, boka er god, jeg slapper av med noen sider om dagen.

Torsdag kveld hørte jeg på Oddny Miljeteig på Odda bibliotek. Hun har sammen med Kjersti Mjøs gitt ut boka Hjertebank. Oddny er en av politikerne jeg har aller størst respekt for :-)

Driver ellers kjøreopplæring med yngste jenta mi Maiken, som nettopp fylte 20. Går strålende så langt! God lesehelg og uke til enhver som leser dette :-)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Og ved siden av Oddny fra Odda, så finner vi kanskje noen
tilsvarende auskulterte banktjenester hos Ingvild S. ?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En helg med varierte tid og uke. Håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det blir ikke tid til så mye lesing om dagen, dessverre. Ekstra synd fordi jeg har gledet meg sånn til bøkene jeg holder på med. Får se det fra den lyse siden, nå varer jo gleden ekstra lenge :-)

På Kindlen har jeg to yndlingsforfattere, László Krasznahorkas Baron Wenckheim's Homecoming og Kim Leines Dansk Standard. Begge er nye nå i høst. Har ikke kommet særlig langt i noen av dem, men begge virker absolutt lovende.

På øret hører jeg Once upon a river av Bonnie Jo Campbell. Har lest den før, da på norsk, og synes også hun er en fantastisk forfatter. Håper også å få tid til en novelle i lydboka Rock, Paper, Scissors, and Other Stories av Maxim Osipov.

Ønsker alle en riktig god helg!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Ja herlig når gode bøker kan vare litt lengre. Det er alltid en sånn vanskelig følelse synes jeg nå nettop er ferdig med en god bok og begynne på en ny. Man vil liksom leve litt mer i den verden etter hvert, dette har jeg kjent på mer og med årene. Håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Hanne MidtsundBertyDolly DuckAnjaBerit B LieVannflaskeKay NilsenKaren Ramsvikerlend kongsvollLeseaaseJohnny OlsenInge KnoffKristin_Kristin F. Jørgensenanniken sandvikKarin  JensenPirelliIngvild SCarine OlsrødGitte FurusethTanteMamieRandiReadninggirl20Torill Elisabeth RevheimSolAtmanLibraritas vJulie StensethTrine S. AustbøDagfinn JakobsenSynnøve H HoelOdd HebækFride LindsethLaila StenbrendenMartine GulbrandsenChrister TjessemAstrid Terese Bjorland SkjeggerudReidun SvensliIngeborgKarin Berg