En fascinerende roman etter mitt hjerte.
"Før plogen din over de dødes knokler" er en mørk feministisk komedie, en eksistensiell fabel, en hyllest til poeten William Blake og et mordmysterium.
Anbefales

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Denne likar eg godt, ja!
Har lest nesten halve boka og er fascinert av både språk og foreljarstil! At boka er særegen er det ikkje tvil i hos meg. Berre dei spesielle namna som blir brukt om nokre av personane: Duglaus, Store Fot, Svarte Frakk ...og slaktaren heiter Innvoll! :-)
Glad eg har halve boka igjen!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Der var du ferdig ja! Gleder meg til å fortsette lesingen i morgen :-) Jeg har faktisk lånt meg bøker av William Blake som jeg skal lese i forbindelse med en diktlesesirkel jeg er med i. Kjekt med litteratur som får en til å oppdage andre bøker.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Stig THarald KNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine Olsrød