Jeg stilte akkurat det samme spørsmålet for ca 1 år siden, og svaret må dessverre bli. Slett boken og legg inn den på nytt. Der er ikke noen redigeringsfunksjon.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Takk for svar, Daffy.
Det var faktisk akkurat gjorde, for noen dager siden, eftersom det ikke så ut til at jeg kom til å få noe svar her.
En annen ting er at boka merkelig nok ikke er å finne, om en "søker" etter tittelen her. Det har hendt med mange andre bøker jeg har lagt til her. Skjønner ikke, men.... det ække viktig i den store verdenssammenheng, i hvertfall ikke veldig viktig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis jeg ikke får treff på tittel har jeg søkt på ISBN, ofte dukker boken opp da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei! Hvis du søker opp boka på Google, tittel og bokelskere.no og så trykker på lenken får du den opp. Jeg har gjort det noen ganger for å finne bøker jeg synes er rart ikke ligger inne på bokelskere og da er de jo der allikevel.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Takk for tips

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Hilde Merete GjessingLars MæhlumLilleviIngunn SMarit HåverstadFrode Øglænd  MalminBjørn BakkenKaroline in WonderLisbeth Kingsrud KvistenKay NilsenKariFarfalleMerethe SolstadHeleneMathias Hyllestadingar hAjiniakraIdaRufsetufsaTor GeirDolly DuckBeathe SolbergAnneWangJoannVera_VakkerMerete HenriksenLibraritas vHilde H  HelsethVigdis VoldGroMartineBenedikteSolveigkjell kAnne Lise JohannessenAnne Berit GrønbechMonica CarlsenRade AlmudaffarSimen "Boktimmy" IngemundsenTanteMamie