Jeg skulle akkurat legge til en ny bok, og så ble plutselig boka "lastet opp" da jeg må ha trykket noe feil. Hvordan redigerer man en bokopplasting? Jeg fikk verken med sidetall eller ISBN

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg stilte akkurat det samme spørsmålet for ca 1 år siden, og svaret må dessverre bli. Slett boken og legg inn den på nytt. Der er ikke noen redigeringsfunksjon.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for svar, Daffy.
Det var faktisk akkurat gjorde, for noen dager siden, eftersom det ikke så ut til at jeg kom til å få noe svar her.
En annen ting er at boka merkelig nok ikke er å finne, om en "søker" etter tittelen her. Det har hendt med mange andre bøker jeg har lagt til her. Skjønner ikke, men.... det ække viktig i den store verdenssammenheng, i hvertfall ikke veldig viktig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis jeg ikke får treff på tittel har jeg søkt på ISBN, ofte dukker boken opp da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei! Hvis du søker opp boka på Google, tittel og bokelskere.no og så trykker på lenken får du den opp. Jeg har gjort det noen ganger for å finne bøker jeg synes er rart ikke ligger inne på bokelskere og da er de jo der allikevel.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Takk for tips

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

SiljeEckhoffHarald KAnjaHeidiAnne-Stine Ruud HusevågIngeborgElisabeth SveeKaren RamsvikToveingar hBeathe SolbergStian DalbergJulie StensethAtmanHildeTheaKarin BergAndreas BokleserTone Maria JonassenBenedikteThereseAud- HelenEmilie GeistHarald AndersenNils PharoRufsetufsaEivind  VaksvikIdaSimen "Boktimmy" IngemundsenMargrete Dyvik CardonaHelena ETone SundlandLailaLeseberta_23LeselenaAnniken BjørnesVannflaskeandrea skogtrø egganHilde H  Helseth