Alltid deilig med helg :-) Og yr lover ikke så allerverst vær heller :-)

Denne helga skal bli en blanding av fysisk aktivitet og lesing, men jeg regner med å få fullført Så mye hadde jeg av Trude Marstein. Denne boka er så mye bedre enn jeg trodde den skulle være, så her nyter jeg hvert ord. Anbefales!

Ellers i uka som har gått, så har jeg fullført 1984 av Gerogre Orwell. Den er jeg veldig glad jeg er ferdig med. Den ble litt slitsom, synes jeg. Selvsagt er den - i lys av tiden den kom ut i - bra. Men det ble nå mye politikk og antikommunisme da, og om den hadde kommet ut i dag tror jeg ikke jeg hadde brydd meg om den i det hele tatt. Så jeg fikk en veldig blandet opplevelse av den.

Helgas nye bok, som jeg allerede er nesten halvveis i, er Tore Renbergs Farmor har kabel-tv; Videogutten. Denne er omtrent den eneste jeg ikke har lest av Tore Renbergs skrifter, og jeg har lyst til å lese den for å få med meg 'begynnelsen' til Teksas-trilogien. Så langt er denne også kjempegod, synes jeg.

Da får dere alle ha en riktig god helg - det skal jeg :-)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Da skal jeg sette Så mye hadde jeg på leselisten.Håper du får en god helg og kos deg med litteratur :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Ingunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikPrunellaLailaHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar h