Vigdis Hjorth skriver som vanlig godt, men jeg klarer ikke helt å få grep om personen hun tegner denne gangen, og blir ikke fanget av historien. Kanskje er det fordi det blir for mange referanser til Brecht, uten at jeg klarer å hekte referansene på resten av handlingen. Kan også hende jeg har vært for ufokusert i møtet med boka, men det ble uansett en OK minus leseropplevelse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det høres ut som om hun spinner videre på et kåseri om Brecht som hun holdt på Det norske teatret i forbindelse med en oppføring av «Mutter Courage» for en tid tilbake.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Thomas KlakeggBjørg L.Ole Jacob OddenesEli HagelundHildeTine SundalInger-LiseHanneBirgitte Veland LarsenConnieMereteBjørn  BakkenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudSolGVHilde OlaussenRisRosOgKlagingArne SjønnesenMorten JensenKay NilsenHeleneVibekeMari Nordø LommelunAjiniakraEllen E. MartolKristin F. JørgensenTinaHeidiBoktimmyMcHempettLine TrulsenLibraritas vkntschjrldLailaSigrid Blytt Tøsdalellie d.John LarsenBente NogvaBjørn Erik Strand-HanssenSynnøve H Hoel