Vigdis Hjorth skriver som vanlig godt, men jeg klarer ikke helt å få grep om personen hun tegner denne gangen, og blir ikke fanget av historien. Kanskje er det fordi det blir for mange referanser til Brecht, uten at jeg klarer å hekte referansene på resten av handlingen. Kan også hende jeg har vært for ufokusert i møtet med boka, men det ble uansett en OK minus leseropplevelse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det høres ut som om hun spinner videre på et kåseri om Brecht som hun holdt på Det norske teatret i forbindelse med en oppføring av «Mutter Courage» for en tid tilbake.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Tonesen81Trine S. AustbøAlice NordliThomas Heie H.AtmanLeseberta_23Lisbeth Kingsrud KvistenBeathe SolbergTone SundlandAnne Berit GrønbechCassiopeiaTine SundalSimen "Boktimmy" IngemundsenHeidiDolly DuckBenedicteMonica CarlsenBechenKarin BergKine Selbekk OttersenSommer1970Hilde StorkjørrenLailaOmpabopPernille GrimelandEileen BørresenEmil ChristiansenJohnny OlsenTorill Elisabeth RevheimsvarteperHilde H  HelsethLine DahleHarald KAmanda ANils PharoIngeborgBjørg Marit TinholtHeidibeaverkriekLibraritas v