Det har ikke blitt mange sidene lest i Over Fjellet av Hanne Østavik denne uka. Mye tid går til valgkampen og jeg har gått rett fra pc til puta og sovna med en gang :-) Valgbrosjyrer, stands, leserinnlegg - det er heftige dager og kvelder for tida! Og en har jo en jobb å skjøtte. To sjukehusbesøk denne uka, for å se at alt er på stell etter slaget/hjerteinfarktet jeg hadde i påsken. Det ser fint ut så langt, og neste fredag er det Haukeland som skal si sitt om den saken.

I morra lørdag skal jeg lede en obligatorisk fotballkamp i regi Hordaland Fotballkrets og NFF for gang nummer 1 000. Det er jeg litt stolt over :-) Ønsk meg lykke til, trenger ikke gå på ei mine da!

Ei god helg og påfølgende uke ønskes dere alle!

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 2 svar.

da regner jeg med at det først og fremst er for deg at fotball-
kampen er obligatorisk, så jeg ikke blir nødt til å møte med
stort humør for å hylde noen bestemt favoritt
( eller favorittdommer, hylder man disse iblant?)
Det med minelagte baner (tribuner?) høres for ørkenkrigersk ut?
Bare mot 'slett spill' setter man vel inn gode personellminer..

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Valgkamp ja det er mye arbeid. Heldigvis har jeg allerede stemt på kommune og fylkesvalg, så jeg slipper å tenke mer over politikk for å si det sånn. Håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAne