Da var helg for mange igjen som er i arbeid. For meg er ikke forskjell på dagene for øyeblikket, håper det endrer seg etter hvert. Likevel skal jeg denne helgen hører videre på lydbok som jeg har lånt meg The Travelling cats av Hiro Arikawa. Ellers kommer jeg nok til å lese videre i Kvinnen med rødt av Orhan Pamuk. Liker begge kan jeg legge til.

Håper alle får en fin helg og håper dere kan finne noe kjekt å lese :)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 15 svar.

Har vært frykteleg travelt siste veka, og helga "forsvann" i ei gjetarhundtevling eg var med på å arrangere. Minimalt med lesing med andre ord, og framleis er det Familien Moskat som ligg på nattbordet. Men no nærmar det seg slutten.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Travel helg med andre ord. Håper du får en fin tid med Familien Moskat :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne høsten skal helg bety studier for min del, jeg skal både ha eksamen og levere avhandling. Jeg skal ikke belemre dere med pensumlitteratur, men så tidlig på høsten sniker jeg meg til litt skjønnlitteratur! Jeg holder på med Thomas Mann sin Buddenbrooks, og det vil nok ta sin tid selv om den er relativt lettlest og fin. Den er annerledes enn andre bøker jeg har lest av Mann, på en måte mer tradisjonell. Men jeg lar meg rive med - i små porsjoner.

På morgenkvisten i dag leste jeg diktsamlingen Hvitverk av Athena Farrokhzad. Jeg er ikke en lidenskapelig lyrikkleser,men når jeg en skjelden gang gjør det tenker jeg at jeg bør gjøre det oftere. Lyrikk er ikke noe man sluker, det krever en litt annen rytme. Hvitverk handler om migrasjon, om det å leve i et nytt land, med en avstand til røtter, til språk, til volden i landet man dro fra. Tankevekkende og vakkert. Hele samlingen er skrevet som et «korverk» med utsagn fra familien: moren min sa, faren min sa, broren min sa, mormoren min sa. Det er stemmer som ikke høres så mye i samfunnet, men som det er verdt å høre.

God helg!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Lykke til med eksamen. Vet hvor kjedelig det kan være med å studere av og til. Buddenbrooks ble en av mine stor favoritter. Lyrikk er spennende. Håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg pusler videre med Shakespeare og har lest og hørt Romeo og Julie og er nå i gang med den spanske versjonen Ridderen fra Olmedo fra ca 1620 av Lope de Vega. Oversettelsen jeg leser er lettlest med mye rim. Det frister å lese mer av Lope de Vega.
Ellers har jeg endelig begynt på Johan Falkbergets Nattens Brød. Er nesten halvveis i An-Magritt, men fort går det ikke. Det jeg har lest så langt er utrolig godt skrevet og heldigvis står det 3 bøker til og venter i bokhylla.
På øret går det fortsatt i lettfattelig krim, akkurat nå Emelie Schepps Prio ett.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Varierende litteratur, herlig med avveksling . Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg har nettopp fullført krimboka Likblomsten av Anne Mette Hancock. Til å vere ei debutbok var den slett ikkje verst. Nokre minus, men spenninga var god nok.

Så har eg henta Historien om Ásta på biblioteket.
Har lese nokre bøker av same forfattar før, og har likt dei fleste. Håper at denne kan gi ei god lesestund.
Ha ei god helg!
(PS- skal faktisk på cruise i ein vestlandsfjord i morgon, så då spørs det om eg får lese så mykje akkurat då :-) )

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Håper boka er god :) har også lest en av hans bøker likte det også veldig godt. Håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har heller ikke lest så mye denne uka, så holder fortsatt på med Fordi det er bittert og fordi det er mitt hjerte av Joyce Carol Oates. Jeg liker den kjempegodt, og er godt over halvveis, men tror ikke jeg kommer til å lese den ferdig denne helga heller.

God helg alle :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Helt greit å ha noe til overs av bøker av og til, håper du får en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det har ikke blitt mange sidene lest i Over Fjellet av Hanne Østavik denne uka. Mye tid går til valgkampen og jeg har gått rett fra pc til puta og sovna med en gang :-) Valgbrosjyrer, stands, leserinnlegg - det er heftige dager og kvelder for tida! Og en har jo en jobb å skjøtte. To sjukehusbesøk denne uka, for å se at alt er på stell etter slaget/hjerteinfarktet jeg hadde i påsken. Det ser fint ut så langt, og neste fredag er det Haukeland som skal si sitt om den saken.

I morra lørdag skal jeg lede en obligatorisk fotballkamp i regi Hordaland Fotballkrets og NFF for gang nummer 1 000. Det er jeg litt stolt over :-) Ønsk meg lykke til, trenger ikke gå på ei mine da!

Ei god helg og påfølgende uke ønskes dere alle!

Godt sagt! (8) Varsle Svar

da regner jeg med at det først og fremst er for deg at fotball-
kampen er obligatorisk, så jeg ikke blir nødt til å møte med
stort humør for å hylde noen bestemt favoritt
( eller favorittdommer, hylder man disse iblant?)
Det med minelagte baner (tribuner?) høres for ørkenkrigersk ut?
Bare mot 'slett spill' setter man vel inn gode personellminer..

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Valgkamp ja det er mye arbeid. Heldigvis har jeg allerede stemt på kommune og fylkesvalg, så jeg slipper å tenke mer over politikk for å si det sånn. Håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hei. Nå har jeg nett lest ut perlesøsteren av Lucinda Riley, og skal selvsagt fortsette med Mpnesøsteren. Jeg har også kommet godt i gang med fremdeles meg av Jojo Moyes, så kanskje jeg satser på å lese ut den også. Jeg har vært helt oppslukt i historien om de syv søstre så det er litt vemodig at det nærmer seg slutten. Nå er det bare å hive i seg litt mat og gå løs på neste bok. Denne helgen har jeg ingen andre planer enn å lese. Håper alle får en fin helg.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Ja det med serier mot slutten er vemodig kan jeg godt forstå =) Håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

mgeingar hAnne-Stine Ruud HusevågLinda SolheimAnniken RøilHilde Merete GjessingLars MæhlumLilleviIngunn SMarit HåverstadFrode Øglænd  MalminBjørn BakkenKaroline in WonderLisbeth Kingsrud KvistenKay NilsenKariFarfalleMerethe SolstadHeleneMathias HyllestadAjiniakraIdaRufsetufsaTor GeirDolly DuckBeathe SolbergAnneWangJoannVera_VakkerMerete HenriksenLibraritas vHilde H  HelsethVigdis VoldGroMartineBenedikteSolveigkjell kAnne Lise JohannessenAnne Berit Grønbech