I år er første året på 19 år at vi ikke har skolestarter i huset - og det kjennes veldig rart. Jeg bærer inn reklamekataloger om sekker og matbokser, og de angår meg faktisk ikke. Hm, en epoke er over.

Javel, så har jeg mer tid til å lese :-)

Denne helga holder jeg på med to bøker. Så mye hadde jeg av Trude Marstein på øret. Når jeg gjør husarbeid, går tur og strikker. Denne liker jeg veldig godt.
Mellom to permer holder jeg på med Fordi det er bittert og fordi det er mitt hjerte av Joyce Carol Oates. Her har jeg kommet ca 1/3 inn i handlingen, og denne synes jeg er meget god. Jeg liker Oates' skrivestil og skildringer veldig godt. Hun får fram mye mellom linjene, synes jeg.

Når jeg leser hva dere andre leser, så blir det flere nykommere inn på ønskelista mi; både Strømsborg, Westover og Aubert må dit!

Et hjertesukk jeg ofte har: Så mange gode bøker - så lite tid...

Jaja - man får kose seg med det man rekker. God helg alle :-)

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Må være rart uten skolestarter i huset, ja! Jeg gruer meg til den dagen kommer her, men det er heldigvis lenge til - enda så raskt tiden flyr.

Jeg har akkurat begynt på Senteret av V. Durnak og har Vernon Subutex 2 på øret samt div podcaster. Greit med noe på øret når det blir høstlig og strikketøyet kommer frem igjen :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAne